Inspectia Tehnica Periodica este obligatorie pentru toate autovehiculele aflate in circulatie.

Liniile noastre de Inspectie Tehnica Periodica efectueaza verificari pentru orice autoturism si autoutilitara cu masa totala autorizata de pana la 3,5 tone.

Pentru a raspunde nevoilor clientilor am organizat un program de lucru flexibil, cuprins intre orele 830 – 1900  de luni pana vineri si 900 – 1300 sambata,  iar tarifele : 130 de lei pentru autoturisme si 150 de lei pentru autoutilitare,  sunt desigur  cele mai atractive de pe piata locala.

Verificarile se fac cu operativitate, iar pentru eventualele nereguli constatate se poate interveni foarte rapid in vederea remedierii. In felul acesta puteti pleca relaxat stiind ca masina dumneavostra intruneste toate conditiile pentru a circula in siguranta in trafic. Deasemenea, odata ajunsi la noi aveti garantia ca nu veti fi surprinsi niciodata de expirarea ITP-ului pentru ca va vom trimite mesaj spre a va reaminti.

Pentru efectuarea inspecţiei tehnice a tuturor tipurilor de autovehicule până în 3.5 tone, inclusiv cele 4×4 sunt necesare următoarele acte:

  • Cartea de identitate a maşinii în original (sau copie în cazul în care maşina este achiziţionată prin leasing)
  • Certificat înmatriculare
  • Carte de identitate utilizator